No I can't forget this evening

저는 오늘 저녁을 잊을수가 없어요

or your face as you were leaving
당신이 떠날 때의 얼굴도 마찬가지에요

But,I guess that's just the way

하지만 그렇게 흘러가기 마련이라고 생각해요

The story goes

그 사랑이야기는

You always smile but in your eyes
당신은 항상 미소를 지었지만 당신의 눈에는

Your sorrow shows yes it shows

슬픔이 드리워져 있었죠 ,네 슬픔이 보여요

No I can't forget tomorrow

난 내일을 잊을수 없을꺼에요

when I think of all my sorrow

내 모든 슬픔을 생각한다면

when I had you there

난 당신을 가졌었지만

But then I let you go

이제 당신을 떠나보냇기에

and now it's only fair
당신이 알아야만 하는것들을

That I should let you know

당신에게 알려주어야만 해요

what you should know
그래야만 공평해 지는걸요

I can't live

난 살고싶지 않아요

if living is without you
당신없이 살아가야 한다면

I can't live I can't give anymore

난 살고싶지 않아요, 더이상 내사랑을 줄수 없어요

I can't live if living is without you

난 살고싶지 않아요, 당신없이 살아가야 한다면

I can't give I can't give anymore
난 살고싶지 않아요,더이상 내사랑을 줄수 없어요

well I can't forget this evening

전 오늘 저녁을 잊을수 없을꺼에요

or your face as you were leaving

당신이 떠날 때의 그얼굴도 잊을수가 없어요

No I can't forget this evening

저는 오늘 저녁을 잊을수가 없어요

당신이 떠날 때의 얼굴도 마찬가지에요

But,I guess that's just the way

하지만 그렇게 흘러가기 마련이라고 생각해요

The story goes

그 사랑이야기는

You always smile but in your eyes
당신은 항상 미소를 지었지만 당신의 눈에는

Your sorrow shows yes it shows

슬픔이 드리워져 있었죠 ,네 슬픔이 보여요

No I can't forget tomorrow

난 내일을 잊을수 없을꺼에요

when I think of all my sorrow

내 모든 슬픔을 생각한다면

when I had you there

난 당신을 가졌었지만

But then I let you go

이제 당신을 떠나보냇기에

and now it's only fair
당신이 알아야만 하는것들을

That I should let you know

당신에게 알려주어야만 해요

what you should know
그래야만 공평해 지는걸요

I can't live

난 살고싶지 않아요

if living is without you
당신없이 살아가야 한다면

I can't live I can't give anymore

난 살고싶지 않아요, 더이상 내사랑을 줄수 없어요

I can't live if living is without you

난 살고싶지 않아요, 당신없이 살아가야 한다면

I can't give I can't give anymore
난 살고싶지 않아요,더이상 내사랑을 줄수 없어요